Fallen from Grace

Session 24
Welcome to  Kua-Toa

Session 24 Wellcam Koa-Toa 17/10/17 Ηχητικό

PlayerDornGaelNakataZordBaalanagnitarra
Items & Money Excel(Nakata), (Dorn), (Gael), (Zord), (Baalanagnitarra)
Story: 

Το Βραδύ 23/05/1490DR οι Έκπωτοι φτάνουν στο Κοα Τοα ο Dorn πληρώνει τον λιμενικό τα τελεί 60D, που απαντάει κάλος ήρθατε στην μαγευτική Λουα-Μποα, θα σας πρωτινά να πάτε στο Black Erpen, Μπορεί να σας πάει ο Τίμη. Ενο προχωράνε DornGaelNakataZord στο πανδοχείο η Nakata, παρατηρεί οτι υπάρχει πόλι εγκληματικότητα στην Πόλη. Όταν Φτάνουν στο πανδοχείο ο Zord 5δίνει στο Τίμη. Μεσα πανδοχείο αφου έχουν παραγγείλει είναι κερνάνε ράκη τον Θλιμμένο βάρδο Baalanagnitarra, κάθετε στο τραπέζι γνωρίζων και συζητάνε για τον Dornorin. Ξαφνικά βλέπουν τον Han Vargas φεύγει απο το πανδοχείο, η Nakata  λέει στον Baalanagnitarra οτι Han Vargas θα μπορεί ξέρει τη έγινε στην  Εκτέλεση του Dornorin. Ο Baalanagnitarra βγαίνει εξω άλλα δεν τον Han Varga άλλα βλέπει τον Krags, και κάνει νόημα στους Έκπωτους να βγουν.Οι Έκπωτοι πληρώνουν ο Zord αφήνει 5D στο τραπέζι η Nakata τα παίρνει κρυφά και του τα βάζει πίσω στην τσέπη του Zord, βγαίνουν εξω η Nakata  βλέπει τον Krags λέει στον Gael οτι είναι Krags ο  νούμερο 10 τον Πειρατών. Ο Krags τους λέει ποιος απο σας βρομιάρηδες είναι ο Gael, που του απαντάει εγω. Ο Krags τους λέει εσείς ήσαστε τα σκουπίδια που αφήσατε το Dornorin στην μοίρα του.Μετα απο μια μανούρα με τον Krags  που λέει να τον ακολουθήσουν. Πάνε όλοι στο γραφείο Krags,  

View
Session 23
A whiff of Magic and Leadership

Session 23 A Whiff of Magic and Leadership

09/10/17

PlayerDornGaelNakataZord
Items & Money Excel(Nakata), (Dorn), (Gael), (Zord),
Story: 
Μεσημέρι 13/05/1490DR , καθώς οι Έκπτωτοι ταξιδεύουν μαζί με την RO για το Kua Toa  η Nakata παίρνει συνέντευξη απο ολο το πλήρωμα (νέους και παλιούς) για το ποια είναι τα θέλω  και ο σκοπούς τους σαν πειρατές και σαν Έκπτωτοι. Ο Dorn συζητάει με τον Gael και του λέει οτι ίσως να έχει βρει έναν τρόποι να τον κάνει πιο ισχυρό μέσω μιας αρχαίας τελετής (σκοπός της τελετής είναι να ενώσει τον  Gael με το Greataxe του και ίσως να τον μετατρέψει σε κάτι παραπάνω απο ενα απλό Goliath). Φτάνει το βράδυ και είναι ωρα για την βραδινή αναφορά, οι ναύτες γυρνούν κουρασμένοι μετά απο μια έντονη μέρα προπόνησης απο τον Zord και ο καπετάνιος ετοιμάζεται να βγάλει λόγο.
Θα καταργηθούν οι βαθμοί που έχουμε στο πλήρωμα και θα δημιουργήσουμε συνομοταξίες . Όπου θα υπάρχει ένας αρχηγός και απο κάτω οι ακόλουθοι του σε κάθε συνομοταξία .Ο μόνος βαθμός που θα παραμείνει είναι φυσικά του Καπετάνιου.
Την επομένη μέραν ενω ο Zord προπονείτε με τους ναύτες και η Nakata προσπαθεί με τον Bill να φτιάξουν κάποιο είδος εξασέλιδου,​ ο  Dorn προετοιμάζεται για την Τελετή (Ritual of Merging (minor)) που ίσως δώσει στον Gael την παραπάνω δύναμη που αναζήτα. Το βράδυ της 14/05/1490DR  μαζεύονται οι DornGaelNakataZord και Cyan σε ενα ξέφωτο κάτω απο το φως της σελήνης. Ο Dorn ενεργοποιεί τον μαγικό κύκλο με όλες του τις μαγικές του δυνάμεις και ανοίγει μια πύλη για το Plane of Mana. Καθώς ο Gael δίνει μια συνταραχτική μάχη μέσα σε αυτήν την πύλη με της αναμνήσεις του και την ψυχή του όπλου που προσπάθησε να τον παραπλανήσει για να πάρει αυτό τον έλεγχο του Gael κατα την διάρκεια της μάχης . Κατά την διάρκεια της τελετής ανοίγει ενα ρήγμα στο πέπλο της πραγματικότητας (πράγμα που δεν ήταν μέρος της τελετής) και εμφανίζονται μεγάλα ανατριχιαστικα μάτια τα οποία παρακολουθούσαν το τι διαδραματιζόταν. Στο τέλος της τελετής γίνεται μια μικρή έκρηξη και πέφτουν όλοι αναίσθητοι πάρα μόνο του Gael, ο οποίος έχει αλλάξει μορφή και είναι πλέον ένας Καρχαριάνθρωπος. Η τελετή πέτυχε χωρίς να υπάρξουν απώλειες και οι Ήρωες μας επιστρέφουν στην παραλία για να συναντήσουν το υπόλοιπο πλήρωμα.
View
Session 22
Rο Dragon Turtle island

Session 22 Rο Dragon Turtle island

01/10/17 Ηχητικό

PlayerDornGaelNakataZord
Items & Money Excel(Nakata), (Dorn), (Gael), (Zord),
Story: 
Το Βραδύ 12/05/1490DR οι Έκπωτοι χαλαρώνουν όλοι μαζί στην παράλια λένε μαλακίες και γελάνε. Η Lulu λέει οτι το πραγματικότης όνομα είναι Eva αποφασίζουν να της δώσουν Devil Fruit Gold Apple κάνει μια μικρή τελετή ο Gael για να της παράδοση το Devil Fruit η Eva το τρώει και μεταμορφώνετε σε Deva.Αποφασιζουν πρώτα να πάνε Kua Toa αν πάρουν το μετάλλευμα το αντί Northog επικοινωνούν με την RO για να πάει κόντα στο Kua Toa. Ο Gael μετονομάζει το πλοίο σε Dam Cannonleg άλλα όπως είναι πανό στο πλοίο πέφτει την παράλια με το κεφάλι άλλα δεν έπαθε κάτι σοβαρό. 
Το Πρωί 13/05/1490DR ο Zord λαμβάνει μήνυμα απο War  που του λέει στης 12 να μαζευτούν όλοι στο κατάστρωμα. Ο Zord ενήμερων τους υπολοίπους και αρχίζει την προπονεί στους ναύτες μέχρι της δώδεκα. Ο Gael προπονεί με την Eva μετά με τον Zord  και τους ναύτες. Οι υπόλοιποι εξερευνούν το νησί για να ξέρουν τι υπάρχει πάνω.Στης δώδεκα μαζεύονται στο κατάστρωμα DornGaelNakataZordEva ανοίγει ο πάπυρος εμφανίζετε ο War  που λέει: Θα πάνε να σώσουν τον Dornorin και να πάνε να βρούμε Magic Crysta. Η Eva οτι στο Kua Toa μπορεί να έχει Magic Crysta και θα μας βοηθήσει ο Krags. Οι Έκπωτοι ετοιμάζονται για το ταξίδι. 
 
View
Session 21
Double Trouble

Session 21 Double Trouble 30/9/17 

PlayerDornGaelNakataZord
Items & Money Excel(Nakata), (Dorn), (Gael), (Zord),
Story: 
Το μεσημέρι στης 12/05/1490DR η Nakata εξερευνάει το μέρος βρίσκει μια είσοδο που οδηγεί στο δεύτερο πάτωμα πέφτουν όλοι σε ενα λάκκο με δηλητηριασμένο νερό που τους αφήνει αναίσθητους έκτος του Dorn και του Cyan. Ο Dorn μεταμορφώνετε σε κοράκι παρακολουθεί τους Red Bandana να φορτώνουν τους έκπτωτους σε ενα κάρο τους πάνε σε ενα πλοίο και βάζουν σε ενα ξηλώνω κελί. Μέτα απο ωρα ξυπνάνε αλυσοδεμένοι Nakata, Gael, ZordInka απο εξω απο το κελί είναι πέντε Red Bandana η Van Barov, ο Daigo Umehara με έμορφη έκπτωτου κάγκελου η Lulu δεμένη και φιμωμένη τους λέει η Van Barov: ξυπνήσατε. Παίρνουν για ανάκριση την Nakata που δεν λυγίζει καθόλου που κερδίζει χρόνο μέχρι που εμφανίζετε ο Dorn με την μορφή τις Van BarovDaigo Umehara μπερδεύετε δεν ξέρει πια απο της δυο να κτυπήσει. Εντωμεταξύ ο Cyan ελευθερώνει GaelInkaZord. Η Van Barov επιτίθεται στο Dorn που μεταμορφώνετε σε λευκό δράκο αρχίζοντας την μαχη.Μεσα στην μάχη κάμπια στίμη η Nakata ελευθερώνει την Lulu που πολεμάει την δίδυμη αδερφή τις την Van Barov μετά εμφανίζετε ενα είδωλο της Λάουρας που ελέγχει το Λυκάνθρωπο Gael, προς στο τέλος της μάχης ο Λυκάνθρωπο Gael αποτελειώσει Daigo Umehara επιθέτει στον Zord. Μέτα εμφανίζετε ο Slash που παλεύει με την πραγματική Λάουρα.Η Λάουρα θεραπεύει λίγο όλους και λέει:Ωρα να εκτελέσετε την συμφωνία μας. Ο Dorn βγαίνει μπροστά και λέει: "Δεν νομίζω, μιλάς για συμφωνία ενω με το έτσι θέλω πήρες υπο τον έλεγχο σου το μυαλό του καπετάνιου μας και εμφανίζεσαι έτσι άπλα και δίνεις διαταγές?? Οχι πως εσυ Slash είσαι καλύτερος, ενω το Heaven καιγόταν και σχεδόν όλοι πέθαναν εσυ ήσουν άφαντος. Μας άφησες και εμάς στην τύχης μας και ισα που επιβιώσαμε σίγουρο θάνατο".
Η Λάουρας ρίχνει δράκο ανάσα στον Dorn και στην Nakata άλλα ο Slash το μπλοκάρει και όλοι μάχονται εναντίον της Λάουρας.Ο Slash κόβει το κεφάλι της Λάουρας  το πετάει στα ποδιά της Nakata. Της δίνει μια νεα σημαία Έκπωτων και εξαφανίζετε.Ο Gael εκτελεί του δύο τελευταίους Red Bandana. Μαζεύουν τα πτώματα περνούν ολα τα πράγματα τους. Ο Dorn μελετάει τα πτώματα στου Umehara βλέπει οτι είναι παγίδα η εκτελέσει του Dornorin για όλους τους πειρατές. Στο πτώμα της Λάουρα βλέπει που είναι ο θησαυρός της και το βάζει στην τσάντα του.Η Nakata με την Inka ψάχνουν το πλοίο βρίσκει Devil Fruit Gold Apple που το βλέπει Zord λέει οτι οπαίος το φάει θα γίνει Deva, ο Dorn το βάζει στην τσάντα και αφού συζητάνε αποφασίζουν κανε δεν το θέλει προς στο παρών. Ενω ο Dorn μελετάει τα πτώματα και η Nakata ψάχνει πλοίο ο Zord με τον Gael τσακώνονται για λίγο που τον ελενχε η Λάουρα οσο ήταν Λυκάνθρωπος. Η Nakata βρίσκει το πλοίο σε άριστη καταστάσεις πλήρες εξοπλισμένο με 1,000,000D. Η Lulu θάβει την δίδυμη αδερφή  Van Barov και γίνετε μέλος Έκπωτων. Ο Zord με την Inka ψάχνουν την έξοδο η Inka ενεργοποιεί το τελευταίο σύμβολο. Όλοι μαζί με το πλοίο πετάγονται εξω και πέφτουν μαλάκα στην παραλία. Το Βραδύ 12/05/1490DR η Nakata φέρνει τους Bill, ΜπριλιοHammer και συζητάνε.Η Inka επικοινωνεί με τo νησί Dragon Turtle. Το Dragon Turtle Βγάζει το κεφάλι του που μας λέει μέσον της Inka: Είμαι η RO, ευχαριστεί που την ξυπνήσαμε, οτι πρέπει να βρούμε τα άλλα νησιά Dragon Turtle.Και πια πορεία να πάρει που τις απαντάνε στο Northog. Ο Zord λέει μονό στην Nakata και στον Gael οτι είναι ευλογημένος απο τον Tempus γιαυτό έγιναν έτσι τα μάτια του οτι έχει μάθει μια τελετή επικοινωνίας στο Χλαπάτσας. Μέτα απο λίγο εμφανίζονται σε βάρκες οι 25 πρώην Ναύτες τον Έκπωτων που γύρισαν απο τον War. Ο Χλαπάτσας τον δίνουν στον Gael ενα πάπυρο επικοινωνίας με τους δώδεκα που τον δίνουν στον Gael. Αποφασίζουν ο Zord να στείλει μήνυμα με μάγια στον War που λέει: Η εκτέλεση του Dornorin είναι παγίδα για να πεθάνουν οι δώδεκα. Σώσαμε την Lulu.Επικινονισε μαζί μας.
View
Session 20
Γρίφος

Session 20 Γρίφος 22/9/17 

PlayerDornGaelNakataZord
Items & Money Excel(Nakata), (Dorn), (Gael), (Zord),
Story: 

Το πρωί στης 12/05/1490DR αφού ξύπνησαν η Nakata εξερευνάει το μέρος ώσπου βλέπει ενα Ettin οργανώνεται οι έκπτωτοι για την μάχη. Κατά την διάρκεια της μάχη η Nakata πετυχαίνει ενα βαρέλι που προκαλεί μια μεγάλη εκρήξεις που ρίχνει την Nakata και τον Gael που μεταμορφώνετε σε Λυκάνθρωπο. Αφού σκότωσαν το Ettin ο Gael έχει την κανονική του μορφή άλλα δεν θυμάται την μεταμορφώσει και συμπεριφέρεται περίεργα. Αφού ξεκουράζονται μια ωρα η Nakata συνεχίζει την εξερευνήσει και βρίσκει μια ρηχή λίμνη. Όταν μπαίνουν όλοι στην λίμνη εμφανίζετε ενα Στοιχειό Νερό που λέει για να περάσετε πρέπει να λύσετε τρεις γρίφους. Πρώτος γρίφος: Καλύπτουν πόλεις και καταστρέφουν βουνά,
Τυφλώνω άλλα, αλλά τους βοηθά να με δουν
O Gael λέει οτι είναι η Άμμος. Δεύτερος γρίφος: Δυο σώματα εχω, και τα δύο είναι ενα οσο περισσότερο στέκομαι τόσο περισσότερο τρέχω. Η Nakata λέει οτι είναι η Κλεψύδρα, Τρίτος γρίφος: Αποδυναμώνει όλους τους ανθρώπους, κάθε μέρα δίνει περίεργα νοήματα, σε παίρνει η νύκτα και σε αφήνει την αυγή O Gael λέει οτι είναι ο Υπνος. Τέταρτος γρίφος: Δεν έχει καμία χρήση σε ένα Ωστόσο, απόλυτη ευδαιμονία σε δύο. Το μικρό αγόρι το παίρνει Δωρεάν. Ο νεαρός πρέπει να ψέμα για αυτό. Ο γέρος πρέπει να το αγοράσει. Η Nakata λέει οτι είναι το Φιλί. Το Στοιχειό Νερου γίνετε γέφυρα περνάνε οι έκπτωτοι και χανετε. 
 

View
Session 19
Red Bandana

Session 19 Red Bandana 28/08/0217 Ηχητικό

PlayerDornGaelNakataZord
Items & Money Excel(Nakata), (Dorn), (Gael), (Zord),
Story: 

Το Βραδύ στης 11/05/1490DR, μέσα στην σπήλια η Inka εκεί που σημείωνε ιερογλυφικά σταματά, αρχιζι  να παίζει σίγα το φλάουτο της το ιερογλυφικό φωτίζει. DornGaelNakataZord, νιώθουν μαγεία που τους βοηθάει στην μάχη. H Nakata εξερευνάει αόρατη τον χώρο και βλέπει περίπου Οκτώ  Red Bandana έτοιμους για μάχη, πιο πίσω άλλους 3 και 2 σκοπούς. Γυριζει πίσω η Νακατα και οι Έκπτωτοι  ετοιμάζονται και επιτίθενται. Αφού τέλειωσε η μάχη, η Nakata δεν αισθάνεται άλλους ανθρώπους στην περιοχή. Έπειτα ο  Dorn με μια τελετή στα πτώματα των Red Bandana "βλέπει" τον χάρτη και μαθαίνει οτι υπάρχει ένα πλοίο στο τέλος του dungeon μέσα απο τις αναμνήσεις. Επίσης ενας θησαυρός που τον Φυλάνε δύο τέρατα. Η Inka  δέχεται να γίνει μέλος των Έκπωτων πειρατών. Οι Έκπωτοι ξεκουράζονται πλειρος και αποφασίζουν να πάνε για τον θησαυρό.

View
Session 18
Σε Μια Βραχονησίδα

Session 18 Σε Μια Βραχονησίδα 

22/08/0217 Ηχητικό

PlayerDornGaelNakataZord
Items & Money Excel(Nakata), (Dorn), (Gael), (Zord),
Story: 

Το πρωί στης 11/05/1490DRΟι Έκπτωτοι κατεβαίνουν απο πλοίο του War.Η Nakata ζητάει συγνώμη για την χθεσινή της συμπεριφορά κανε ενα ελέγχω στην παράλια, αισθάνεται ενα άτομα κοντά μέσα στο δάσος άλλα σε άλλη μεριά απο εκεί που βρίσκει τα ίχνη,ο Zord  απομακρύνετε για να προσευχηθεί άλλα γυρίζει αλλαγμένος και τα μάτια του είναι κάτασπρα φετινά χωρείς κόρες.Ο Dorn με Nakata καταστρώνουν σχέδιο τι θα κάνουν με το άτομο που είναι στο δάσος. Η Nakata πάει στο δάσος και έκτος το άτομο που αισθάνεται που είναι στο δάσος, αισθάνεται  άλλα 50 άτομα στο νησί και μετά απο λίγο την βρίσκει Inka που της λέει να την οδηγήσει στους δικούς τις ενο την σημαδεύει με το δόρυ της.Στο δρόμο η Nakata προσπαθεί να προετοιμάσει Inka για τους συντρόφου της. Ενω ο Dorn κρύβετε και γίνετε αόρατος στην παράλια.Ο Gael με τον Zord παίζουν ζάρια στην παράλια ώσπου εμφανίζετε η Nakata με την Inka να της έχει ενα μαχαίρι στο λαιμό. Φωνάζει η InkaΠοιος είναι ο Καπετανιος. Ο Gael απαντάει εγω. Σύσταινε για λίγο και ο Dorn την κάνει Charmed στην Inka όπως είχανε σχεδιάσει με την Nakata. H Inka κάθετε και λέει: Οτι το νησί μια αρχαία φιλάκι τον Mauian, εγω είμαι εξοριστεί εδω περίπου ενα μήνα, πριν μερικές μέρες ανακάλυψα οτι υπαρχή ενα υπόγειο κύκλωμα πειρατών η Κόκκινη Μπανάνα,Ξέρω οτι έχουν θησαυρό στα υπόγεια του νησιού, άλλα ξέρω μονό την είσοδο, σγουρά ώμος οι πειρατές έρχονται απο το underwater.Ο Dorn την ρωτάει γιατί την εξόρισαν και αν θέλει να μπει στο πλήρωμα. Απαντάει οτι θέλει να μείνει να εξερευνήσει το νησί γιατί είναι λίγο περίεργο και την εξόρισαν γιατί έχει αμάνικε δύναμης.Ο Dorn σταματάει το Charmed συμφωνούν να πάνε στην σπήλια.Η Inka τους βρίσκει μια σπήλια να ξεκουραστούν μέχρι το βραδύ της 11/05/1490DR, οργανώνουν σχέδιο.Πανε Dorn, Gael, NakataZordInka να είσοδο της σπήλια σκοτώνει τον ενα φρουρού η Inka και ενα φρουρού η Nakata. Μπαίνουν στην σπήλια της Nakata της μοιάζει οτι είναι Underwater, Ο Cyan νιώθει ενα παλμό και Nakata  λέει οτι είναι μπέσα σε ενα Dragonturtle. Προχωράνε βρίσκουν ενα μεγάλο χώρο με 2 μοχλού και ράγες στο πάτωμα.

View
Session 17
Όταν ένας παράδεισος καίγεται

Session 17 Όταν ένας παράδεισος καίγεται 

11/08/0217 Ηχητικό

PlayerDornGaelNakataZord
Items & Money Excel(Nakata), (Dorn), (Gael), (Zord),
Story: 

Βράδυ 09/05/1490DR, το γλέντι του αρραβώνα που κατέληξε σε τραγώδια συνεχίζει. Πανικός παντού και όλοι στο Heaven έχουν παγώσει καθώς ο Scar  κρατώντας επιδεικτικά το κομμένο κεφάλι του Norton . Οι Έκπτωτοι όμως παίρνουν θέσεις μάχης ενάντια τον εχθρών (Scar , Gahid με τον στόλο των 150 καραβιών που τους συνοδεύουν). O  Dorn γελάει και εξαπολοίει 2 Lightning  Bolt και σχεδόν βυθίζει 2 πλοία, οπού το ένα ήταν του Scar. Νευριασμένος ο Scar ορμάει στους Έκπτωτους. Η Vargas βοηθάει τους  Έκπτωτους να αντιμετωπήσουν  αυτό το τρομακτικό τέρας που μονό μια μάτια αρκεί για να σε τρομοκρατήσει. Ο Zord εμψυχώνει του ναύτες που έχουν παγώσει, ώστε να πολεμήσουν για το σπίτι τους που πλέον έχει πάρει φωτιά. Η μάχη δεν κρατάει πάνω απο 2 λεπτα και φαίνεται οτι η μοίρα δεν είναι με το μέρος των πολεμιστών μας. Αυτά τα 2 λεπτά όμως ήταν αρκετά και ακούγεται στο βάθος το Warhorn του Νο1 πειρατή War Uthanak. O Gahid που τον κρατούσε απασχολημένο η Vargas τρομοκρατείται και διατάζει υποχώρηση. Μέχρι και ο ήδη λαβωμένος Scar άρχισε να τρέχει στο μισοκαμένο πλοίο του. Μάταια όμως γιατί το γιγαντιαίο πλοίο του War τον εμβόλιζει και με μια γροθιά ο Warτον αφήνει αναίσθητο. Η μάχη έληξε άλλα με ενα τεράστιο τίμημα, τις ζωές Δημάρχου, Vargas , Cannonleg και πολλών αλλον. Στις τελευταίες του ανάσες ο Cannonleg εμπιστεύεται τον Gael με το έμβλημα των 12. Οι Έκπωτοι και το πλήρομα επιβιβάζονται στο πλοίο του War μαζι με τους Bill Μπριλιο Hammer και αποχωρούν απο το προς διάλυση φλεγόμενο  Heaven. Αφού ηρεμήσουν λίγο γίνεται μια σύντομη συζήτηση στην τραπεζαρία του καραβιού μεταξύ officer Έκπτωτων και WarJack (κυβερνήτης πληρώματος). Η Nakata πίνει για να ξεχάσει τους θανάτους και τις κραυγές του Heaven. Εν ολίγης ο War τους άφησε 2 επιλογές. Γίνεται μελος του πληρώματος μου ή σας παρατάω στο επόμενο νησί που θα περάσουμε. Οτι και να διαλέξεται το πλήρωμά σας είναι δικό μου σαν ανταμοιβή που σας έσωσα τις ζωές ή τουλάχιστον μεχρι να μου αποδείξεται οτι αξίζεται τον τίτλο που σας ανάθεσε ο Cannonleg , να είστε μέλος των "12 Πειρατων".  Μετα απο αρκετή συζήτηση το ζήτημα τέθηκε σε ψηφοφορία. Ψήφησαν και παλιά (ναύτες) και νεα μελοι (Bill, ΜπριλιοHammer), το αποτέλεσμα ήταν παμψυφη "Έκπτωτοι". Ξημερώνει νέα μερα για τον κοσμο και για τους Πειρατές μας. Η περιπέτεια συνεχίζει σε μια βραχονησίδα που δεν υπαρχει ουτε στον χάρτη άλλα οι Έκπτωτοι δεν το βαζουν κατω και ετοιμαζονται για οτι τους περιμενει στην συνέχεια.

View
Session 16
Αρραβώνας

Session 16 Αρραβώνας 29/07/0217 

PlayerDornGaelNakataZord
Items & Money Excel: (Nakata), (Dorn), (Gael), (Zord),
Story: 
Στις 08/05/1490DR γύρο στις 21:00 η Nakata,ο Dorn,ο Gael,ο Zord επιστρέφουν απο την Αρενα στο πλοίο.Ο Gael πάει και ξεκουράζετε στην καμπίνα του.Η Nakata πάει στον Tάκη για τον  τυπικό έλεγχο και μετα στην Pόζα . Μετά απο πολύ ωρα καταφέρνει να την πείσει να της δώσει ενα μαγικό αντικείμενο το μενταγιον της απατης.Η Nakata δίνει το μενταγιόν στον Dorn σαν δώρο αρραβώνων .Η Nakata,ο Dorn και ο Zord πάνε στην καμπίνα της Nakata και του Dorn, μιλάνε για τον Slash και αποφασίζουν ο Dorn να μπει στην μαγική του τσάντα για να μελετήσει τον Magic Cristal. Μπαίνει μέσα δεμένος με σκηνί. Αφού περάσει ενα τέταρτο  η Nakata με τον Zord τον βγάζουν λιπόθυμο απο την τσάντα και  η Nakata του δίνει ενα θεραπευτικό φίλτρο. Ο  Dorn σηκώνετε και τους λέει:Ο Barbarossa με είδε μέσα απο τον κρυσταλλο και έρχεται για το κεφάλι μας. Αμέσως μετά έρχετε μήνυμα μέσω ενός Αετου απο τη Λάουρα , οτι ειναι ζωντανοι και οτι τους αφησε να πάρουν τον κρυσταλλο . Επίσης οτι πρέπει να την συναντήσουν στο Underwater CoveNakata επίσης λαβαίνει μήνυμα απο τον Slash που λέει στον Dorn οτι θα πάει μόνη της.Οσο η Nakata πάει στον Slash,ο Dorn με τον Zord πάνε στην Λαουρα που τους λέει:Θα σας βοηθήσω να ξεφύγετε απο τον Barbarossa αν μου δώσετε το κεφάλι του Slash, και τους τηλεμεταφέρει πίσω στο πλοίο.Η Nakata συναντάει τον Slash, σε ενα μυστικό μέρος και της λέει :Θα σας βοηθήσω να ξεφύγετε απο τον Barbarossa αν μου δώσετε το κεφαλή της ΛαουραςNakata επιστρέφει στο πλοίο λένε τα καθέκαστα στον καπετάνιο Gael . Ο καπετάνιος ειχε περίεργη συμπεριφορά και μετά απο μαγικλα μέσα καταλαβαν οτι ήταν δαιμονισμένος, έτσι ο Zord του κάνει εναν εξορκισμό και συνέρχεται. Την άλλη μέραν γίνετε η τελετή του αρραβώνα και το γλέντι. Στο επίσημο τραπέζι οι Έκπτωτοι προσπαθούν να προειδοποιήσουν οτι έρχεται Barbarossa και οτι έχουν πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν και εκείνη την ωρα έρχεται ένας στόλος 150 καραβιών των πειρατών του Barbarossa   και του Goverment  με αρχηγούς τους Scar και  Lord Gahid RellionScar αποκεφαλίζει τον Norton και αρχίζουν να βραδιάζουν το Heaven. 
View
Session 15
Arena

Session 15 Αρενα 13/07/0217 Ηχητικό

PlayerDornGaelNakataZord
Items & Money Excel (Nakata), (Dorn), (Gael), (Zord),
Story: 
Στης 08/05/1490DR γύρος στης 14:00 η Nakata πάει να συνεχίσει της αγορές.Ο Gael με την Mπήλιω, πάνε στο δάσος να μαζέψουν Φρούτα για τον ΔικαστήZord με τον Bill πάνε στο ναο.Η Nakata όταν τελειώνει με της αγορές πάει στον Δημαρχείο καταφέρνει με δυσκολία να μπει άλλα τελικά βρίσκει τον Daigo Umehara, πλέων οι Έκπτωτοι είναι επίσημα πειρατές άλλα για την μαγική σημαία χρειάζεται τρία υλικά: ενα κέρατο κερασφόρου διαβόλου, αίμα μέδουσας, και δέρμα  lycanthrope
View

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.