Fallen from Grace

Session 18
Σε Μια Βραχονησίδα

Session 17 Σε Μια Βραχονησίδα 22/08/0217 Ηχητικό

PlayerDornGaelNakataZord
Items & Money Excel(Nakata), (Dorn), (Gael), (Zord),
Story: 

Το πρωη στης 10/05/1490DR, το γλέντι 

View
Session 17
Όταν ένας παράδεισος καίγεται

Session 17 Όταν ένας παράδεισος καίγεται 

11/08/0217 Ηχητικό

PlayerDornGaelNakataZord
Items & Money Excel(Nakata), (Dorn), (Gael), (Zord),
Story: 

Βράδυ 09/05/1490DR, το γλέντι του αρραβώνα που κατέληξε σε τραγώδια συνεχίζει. Πανικός παντού και όλοι στο Heaven έχουν παγώσει καθώς ο Scar  κρατώντας επιδεικτικά το κομμένο κεφάλι του Norton . Οι Έκπτωτοι όμως παίρνουν θέσεις μάχης ενάντια τον εχθρών (Scar , Gahid με τον στόλο των 150 καραβιών που τους συνοδεύουν). O  Dorn γελάει και εξαπολοίει 2 Lightning  Bolt και σχεδόν βυθίζει 2 πλοία, οπού το ένα ήταν του Scar. Νευριασμένος ο Scar ορμάει στους Έκπτωτους. Η Vargas βοηθάει τους  Έκπτωτους να αντιμετωπήσουν  αυτό το τρομακτικό τέρας που μονό μια μάτια αρκεί για να σε τρομοκρατήσει. Ο Zord εμψυχώνει του ναύτες που έχουν παγώσει, ώστε να πολεμήσουν για το σπίτι τους που πλέον έχει πάρει φωτιά. Η μάχη δεν κρατάει πάνω απο 2 λεπτα και φαίνεται οτι η μοίρα δεν είναι με το μέρος των πολεμιστών μας. Αυτά τα 2 λεπτά όμως ήταν αρκετά και ακούγεται στο βάθος το Warhorn του Νο1 πειρατή War Uthanak. O Gahid που τον κρατούσε απασχολημένο η Vargas τρομοκρατείται και διατάζει υποχώρηση. Μέχρι και ο ήδη λαβωμένος Scar άρχισε να τρέχει στο μισοκαμένο πλοίο του. Μάταια όμως γιατί το γιγαντιαίο πλοίο του War τον εμβόλιζει και με μια γροθιά ο Warτον αφήνει αναίσθητο. Η μάχη έληξε άλλα με ενα τεράστιο τίμημα, τις ζωές Δημάρχου, Vargas , Cannonleg και πολλών αλλον. Στις τελευταίες του ανάσες ο Cannonleg εμπιστεύεται τον Gael με το έμβλημα των 12. Οι Έκπωτοι και το πλήρομα επιβιβάζονται στο πλοίο του War μαζι με τους Bill Μπριλιο Hammer και αποχωρούν απο το προς διάλυση φλεγόμενο  Heaven. Αφού ηρεμήσουν λίγο γίνεται μια σύντομη συζήτηση στην τραπεζαρία του καραβιού μεταξύ officer Έκπτωτων και WarJack (κυβερνήτης πληρώματος). Η Nakata πίνει για να ξεχάσει τους θανάτους και τις κραυγές του Heaven. Εν ολίγης ο War τους άφησε 2 επιλογές. Γίνεται μελος του πληρώματος μου ή σας παρατάω στο επόμενο νησί που θα περάσουμε. Οτι και να διαλέξεται το πλήρωμά σας είναι δικό μου σαν ανταμοιβή που σας έσωσα τις ζωές ή τουλάχιστον μεχρι να μου αποδείξεται οτι αξίζεται τον τίτλο που σας ανάθεσε ο Cannonleg , να είστε μέλος των "12 Πειρατων".  Μετα απο αρκετή συζήτηση το ζήτημα τέθηκε σε ψηφοφορία. Ψήφησαν και παλιά (ναύτες) και νεα μελοι (Bill, ΜπριλιοHammer), το αποτέλεσμα ήταν παμψυφη "Έκπτωτοι". Ξημερώνει νέα μερα για τον κοσμο και για τους Πειρατές μας. Η περιπέτεια συνεχίζει σε μια βραχονησίδα που δεν υπαρχει ουτε στον χάρτη άλλα οι Έκπτωτοι δεν το βαζουν κατω και ετοιμαζονται για οτι τους περιμενει στην συνέχεια.

View
Session 16
Αρραβώνας

Session 16 Αρραβώνας 29/07/0217 

PlayerDornGaelNakataZord
Items & Money Excel: (Nakata), (Dorn), (Gael), (Zord),
Story: 
Στις 08/05/1490DR γύρο στις 21:00 η Nakata,ο Dorn,ο Gael,ο Zord επιστρέφουν απο την Αρενα στο πλοίο.Ο Gael πάει και ξεκουράζετε στην καμπίνα του.Η Nakata πάει στον Tάκη για τον  τυπικό έλεγχο και μετα στην Pόζα . Μετά απο πολύ ωρα καταφέρνει να την πείσει να της δώσει ενα μαγικό αντικείμενο το μενταγιον της απατης.Η Nakata δίνει το μενταγιόν στον Dorn σαν δώρο αρραβώνων .Η Nakata,ο Dorn και ο Zord πάνε στην καμπίνα της Nakata και του Dorn, μιλάνε για τον Slash και αποφασίζουν ο Dorn να μπει στην μαγική του τσάντα για να μελετήσει τον Magic Cristal. Μπαίνει μέσα δεμένος με σκηνί. Αφού περάσει ενα τέταρτο  η Nakata με τον Zord τον βγάζουν λιπόθυμο απο την τσάντα και  η Nakata του δίνει ενα θεραπευτικό φίλτρο. Ο  Dorn σηκώνετε και τους λέει:Ο Barbarossa με είδε μέσα απο τον κρυσταλλο και έρχεται για το κεφάλι μας. Αμέσως μετά έρχετε μήνυμα μέσω ενός Αετου απο τη Λάουρα , οτι ειναι ζωντανοι και οτι τους αφησε να πάρουν τον κρυσταλλο . Επίσης οτι πρέπει να την συναντήσουν στο Underwater CoveNakata επίσης λαβαίνει μήνυμα απο τον Slash που λέει στον Dorn οτι θα πάει μόνη της.Οσο η Nakata πάει στον Slash,ο Dorn με τον Zord πάνε στην Λαουρα που τους λέει:Θα σας βοηθήσω να ξεφύγετε απο τον Barbarossa αν μου δώσετε το κεφάλι του Slash, και τους τηλεμεταφέρει πίσω στο πλοίο.Η Nakata συναντάει τον Slash, σε ενα μυστικό μέρος και της λέει :Θα σας βοηθήσω να ξεφύγετε απο τον Barbarossa αν μου δώσετε το κεφαλή της ΛαουραςNakata επιστρέφει στο πλοίο λένε τα καθέκαστα στον καπετάνιο Gael . Ο καπετάνιος ειχε περίεργη συμπεριφορά και μετά απο μαγικλα μέσα καταλαβαν οτι ήταν δαιμονισμένος, έτσι ο Zord του κάνει εναν εξορκισμό και συνέρχεται. Την άλλη μέραν γίνετε η τελετή του αρραβώνα και το γλέντι. Στο επίσημο τραπέζι οι Έκπτωτοι προσπαθούν να προειδοποιήσουν οτι έρχεται Barbarossa και οτι έχουν πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν και εκείνη την ωρα έρχεται ένας στόλος 150 καραβιών των πειρατών του Barbarossa   και του Goverment  με αρχηγούς τους Scar και  Lord Gahid RellionScar αποκεφαλίζει τον Norton και αρχίζουν να βραδιάζουν το Heaven. 
View
Session 15
Arena

Session 15 Αρενα 13/07/0217 Ηχητικό

PlayerDornGaelNakataZord
Items & Money Excel (Nakata), (Dorn), (Gael), (Zord),
Story: 
Στης 08/05/1490DR γύρος στης 14:00 η Nakata πάει να συνεχίσει της αγορές.Ο Gael με την Mπήλιω, πάνε στο δάσος να μαζέψουν Φρούτα για τον ΔικαστήZord με τον Bill πάνε στο ναο.Η Nakata όταν τελειώνει με της αγορές πάει στον Δημαρχείο καταφέρνει με δυσκολία να μπει άλλα τελικά βρίσκει τον Daigo Umehara, πλέων οι Έκπτωτοι είναι επίσημα πειρατές άλλα για την μαγική σημαία χρειάζεται τρία υλικά: ενα κέρατο κερασφόρου διαβόλου, αίμα μέδουσας, και δέρμα  lycanthrope
View
Session 14
Πρωινή Αναφορά 

Session 14 Πρωινή Αναφορά 04/07/0217 Ηχητικό

Player: DornGaelNakataZord
Items & Money Excel:  Map Dualidar Thef, Wine Fine Bottle (Nakata), Map Merrow Underwater, Magic Cristal, Healer kit, 10 Vial (Dorn), Healer kit, Half Plate, Shield+1 ,Battleaxe (Gael), Healer kit, Shield Merrow King, Plate (Zord), Ink Bottle 1Lt (Αιματοχυσία), Studded Leather+1, Shield, Handaxe, Warhammer (Mπήλιω)
Story: 
Στης 08/05/1490DR γύρος στης 06:00 η Nakata πάει στην καμπίνα του Dorn Σχεδιάζουν τον Χάρτη του Underwater, μεταφράζουν τον Χάρτη Maruri που της έδωσε ο Bill στην γλωσσά λιστών. Μέτα η Nakata πάει στην Mπήλιω, Βγάζει αναφερομένους δυο σκοπούς που κοιμόντουσαν, Ξυπνάει την Mπήλιω, της εξηγεί τι έγινε τελευταίες μέρες, πως έγινε Halfling. Μετα η Mπήλιω πάει στην κουζίνα ενω  η Nakata με τον Zord πάμε στον Dorn μιλάνε σε Orcs και Elves για τον Magic Cristal που έχει την δύναμη να ελκύετε όπως τα Mysterious Note τον βάζει στην τσάντα ο Dorn, μετά ο Zord προσπαθεί να πιάσει Sword of the Two Worlds, τον κτυπάει το ρεύμα αποφασίζουν να ξαναδοκιμάσουν μετά μαζί Shield Merrow King το ξαναβάζουν στην τσάντα.Ο Gael μιλάει με την Miralla, επιστρέφει στην Αιματοχυσία, πριν το πρωινή αναφορά μιλάει με την Mπήλιω, συμφωνούν να μπει στο πλήρωμα ως μαγείρισσα με  βαθμό αρχιλοχία. Γίνετε η αναφορά  οι δυο αναφερόμενε θα καθαρίσουν το πλοίο απο εξω, ο Zord λέει οτι η προπόνηση αρχίζει το μεσημέρι.Μετα την αναφορά η Nakata πάει να φέρι τον Bill στον δρόμο βρίσκει τον Norton που της δίνει ενα μπουκάλι κάλο κρασί για δώρο της Δήμαρχου Lulu, επιστέφει στο πλοίο με τον Bill λέγοντας στο δρόμο για την Mπήλιω του δίνει τον Χάρτη Maruri  στην γλωσσά λιστών, μπαίνουν στην καμπίνα του Dorn ο Bill γνωρίζει τον Cyan. Μέτα απο λίγο μπαίνουν στο δωμάτιο με ο Zord με τον Gael γνωρίζουν τον Bill που βγαίνει εξω. Ο Zord με την Shield Merrow King ξαναπροσπαθεί να πιάσει Sword of the Two Worlds, πάει να κτυπήσει το γραφείο άλλα χάνει τον ελέγχω το  Sword of the Two Worlds, καρφώνετε στο στην οροφή  τραυματίζει ενα ναύτη στο πόδι με μαγικά χέρια καταφέρνει να το βάζει πίσω στην τσάντα, εντωμεταξύ  τον Gael η Nakata του δίνουν πρώτες βοήθειες.Μετα ο Zord,ο Gael,ο Bill,η Nakata,η Mπήλιω, ανεβαίνουν στη πόλη πάνε στο σιδεράδικο του Jack, αγοράζουν για τον Gael Half Plate 1000DShield+1 150D ,Battleaxe 30D, για τον Zord Plate 2000D, για την Mπήλιω Studded Leather+1 100DShield 30DHandaxe 30D, Warhammer 40D, η Nakata προτείνει να συνεργαστούν, να πουλάνε τα πράγματα τους στο παντοπωλείο Κοκκινη Νταμα τους προμήθεια 10%, για να κλείσουν την συμφωνία θα κατέβει μαζί ενα βοηθός του Jack, στην Κοκκινη Νταμα του και ετοιμάζονται να πάνε στο κοσμηματοπωλείο. 
 
View
Session 13
Μετανάσταση

Session 13 Μετανάσταση 29/06/0217 Ηχητικό

PlayerDornGaelHermosNakataZord
Items & Money ExcelAle Fine Bottle (Nakata)
Story: 
Στης 07/05/1490DR γύρος στης 22:30,Ο Dorn προσκαλεί στο πλοίο τον Balbbo.Πηγαίνουν στην καμπίνα συστήνονται σαν Σαμάνοι μιλώντας χαμηλόφωνα.Ο Dorn τον ρωτάει:Με τι τρόπο αντιμετωπίζουν σε αυτόν το κόσμο την μάγιαBalbbo Απαντάει:Οχι με το καλλίτερο, καταλάβετε οτι εδω οποίο ασχολείται με μάγια συσχετίζετε με τον Barbarossa.Ρωτάει ο Dorn:Του έχει μαζέψει ή έχουν πάει μαζί του,Απαντάει ο Balbbo:Έχουν μαζεύει όλοι οι Σαμάνοι οι δυνατή,τους έχει επιστρατεύει με διάφορους, τρόπους κύριος με το ζόρι.Ρωτάει ο Dorn: Πως θα σου φαινόταν να με πάρεις σαν μαθητευόμενο Απαντάει ο Balbbo: Ίσος να μην είναι καλή ιδέα είχα κάποιον άλλα είναι τον Barbarossa.Είσαι 100 χρονιά ποιο νέος για να γίνεις μαθητής μου. Παρόλα αυτά, απο οτι είχα καταλάβει κάπο άλλο αντίκτυπο θα έδινα για το Pointy hat και οχι κάτι τέτοιου μεγέθους.Ενό καστάρει Detect Thoughts Level 7 στον DornDorn του δείχνει τη έγινε με την Μπήλιω.Ρωτάει ο Dorn:Τι θα χρειαστείς για να το Ξόρκι.Απαντάει ο Balbbo:Δεν ξέρω πως το λέτε εσείς,άλλα εδω το λέμε Μετανάσταση, αυτό το ξόρκι θα μια ώρα συγκεράσει,Εγω για το Pointy hat και 500D μπορώ να το κάνω. Ρωτάει ο Dorn:500D και Pointy hatγω νόμιζα οτι το Pointy hat είναι αρκετο. Απαντάει ο Balbbo: Τα 500D είναι για την μία ώρα που θα είμαι εδώ στο πλοίο.Ο Dorn πιθει τον Balbbo να το κάνει μονό για το Pointy hat.Ο Balbbo παίρνει το Pointy hat,ο Dorn Κρατάει σημειώσεις που γίνεται το Reincarnate.Πάνε στην Μπήλιω,ο Balbbo κάθετε αρχίζει λέει να κάμπια λογία ώσπου η Μπήλιω,πέφτει αναίσθητη γυρίζει στο Dorn λέγοντας του:Θέλει κάμπους να την αποτελειώσει πριν συνεχίσουμε Cyan λέει στον Dorn  πρέπει να το κάνει για να αρχίσει να γίνετε Vampire.Ο Dorn κάνει ενα ξόρκι για να μείνει ήρεμη,της  πίνει όλο το αίμα,μετά κοιμάται ώσπου τελειώσει το ξόρκι ο Balbbo,ενο ο Cyan κρατάει της σημειώσεις για το ξόρκι. Η Μπήλιω ανασταίνεται ως όμορφο Halfling Lightfoot Balbbo φεύγει απο το πλοίο.Εντωμεταξύ στην Μεθυσμένη Αλεπού ο Norton παίζει ενα τραγούδι αφιερωμένο Έκπτωτους, η Nakata συγκινείται και ξαφνιάσετε λόγο που το τραγούδι που λέει ο Norton είναι απο το Forgotten Realms.Οταν τελειώνει το τραγούδι ο Gael με την Miralla χαιρετάν Norton και πάνε σε ενα δωμάτιο.Κάθονται σε ενα τραπέζι η Nakata με τον Norton συζητώντας.Η Nakata του λέει:Καταρχάς μεγάλη αυτό ειδικά που είπες τραγούδι απο τον κόσμο μου δεν ήξερα οτι είχες αυτές της γνώσεις φαντάζομαι οτι θα στο είπε ο Dornorin.Το πρώτο που θέλω να σου πρωτινό είναι να παίξεις μουσική στην θρησκευτική τελετή του αρραβώνα, οχι στο γλέντι φυσικά που θα γίνει εδω που φυσικά είσαι επίσημος προσκεκλημένοςNorton, δέχεται να συνεννοηθεί με τον Zord τη μουσική θα παίξει στην τελετή του αρραβώνα.Ενω συζητάνε λίγο η Nakata του λέει:Την δεύτερή δουλεία που θέλω να σου πρωτινό.Αλλα πρώτα θα σου πω μια ιστορία. Όταν ήμουνα μικρή είχα ενα φίλο Halfling τον Ακη που ήταν κορυφαίος βάρδος,δηλαδή σε μια μέρα μπορούσε να γράψει εως δέκα τραγούδια, είχαμε κάνει μια μπάντα που ήμουνα η τραγουδίστρια και έγραψε καμία τριαντάρια τραγούδια πανό μου που τα κάναμε περιοδεία,στην μπάντα εκτός απο μένα ήταν ενα λαουτιέρης Half-elf που τον έλεγα Τζίμι, ο οποίος έκανε εκπληκτικά σόλα, ενα με λύρα Human που τον έλεγα Μανόλης, ο Μανόλης με τον Τζίμι ήταν πόλι ανταγωνιστική,στις πρόβες κάνανε κούτρες που  έβγαζαν μια θεϊκή μουσική,ήταν να έρθει και ενα Dwarf που έπαιζε τύμπανα άλλα παρεξηγήθηκε με τον Τζίμι και έφυγε.Λυπον αυτή η μουσική ιδιοφυΐα ο Άκης τη έκανε,στον κόσμο μας η μάγια είναι ελεύθερη και υπάρχουν και σχολές μαγιάς,ο Άκης πήγε και βρήκε ενα μεγάλο καθηγητή μαγιάς που έμαθε να φυλακίζει την φωνή του σε μπουκάλια, φτιάξανε και μαγικούς δίσκους που τους πούλησε σε λίγου πλούσιους, έριχνε το νερό απο το μπουκάλι στο δίσκο και άκουγε το τραγούδι του Ακη, αυτό το έκανε στα γεράματα ο Ακη,τα τραγούδια που είχε στα μπουκάλια δεν τα θυμάμαι, θυμάμαι μονό αυτά που τραγούδαγα, ούτε το ξόρκι ξέρω Norton τραβάει εξω την Nakata ρωτάει:Μπορείς να το κάνεις αυτό; Απαντάει η Nakata:Δεν μπορώ να το κάνω εγω,δεν μπορεί να το κάνει ο Dorn άλλα στο μελών αν προσπαθήσουμε μαζί εγω, εσυ, ο  Dorn ίσος κάνουμε αυτό το ξόρκι,σκέψου οτι του καθηγητή μαγιάς του πίρε εξι μίνες για κάνει το ξόρκι.Λεει ο Norton:Αν μου δόσεις αυτό το ξόρκι άλλα μονό σε μένα θα γίνω ο προσωπικός σας βάρδος.Απαντάει η Nakata:Πρέπει να το φτιάξουμε απο το μηδέ όλοι μαζί και θα πάρει πόλι χρονο,άλλα αυτό που θέλω να σου πω και δεν με αφίσες είναι οτι μπορώ να σου πουλήσω τα τραγούδια που έγραψε ο Άκης πανό μου.Ο Norton συμφωνεί να βοηθήσει να κάνουν το ξόρκι, παίρνει τους στίχους απο το τραγούδι αερικό του ακη για να δει αν τα αγοράσεις.Τον ρωτάει η Nakata:Αν ξέρει που μπορούμε να βρούμε μαγικά αντικείμενα;Απαντάει ο Norton:Υπάρχει μια μαύρη αγορά άλλα δεν είστε σε θέσει  να μπείτε ακόμα.Λεει η Nakata:Επίσης μια χάρη για τον καπετάνιε μου,μου είπανε οτι έχει κρασιά που αρέσουν στην Δημαρχώ Lulu θα ήθελα ενα γύρος στα 100D ,θέλει να την καλοπιάσει για ερωτικό σκοπό ο Gael,αύριο το πρωί θα πάμε στην πολύ για την σημαία θα την καλέσω στο γλέντι,μετά για να φέρουμε μούρα.Η Nakata επιστρέφει Μεθυσμένη Αλεπού μιλάει με τον Aλεπουδιάρης κανονίζουν για το γλέντι του αρραβώνα να μαγειρέψει θα κάνει ποτό η Mπήλιω  συμφωνούν οτι για τους Έκπτωτους η Μεθυσμένη Αλεπού είναι το δεύτερος σπίτι τους.Η Nakata επιστρέφει στην Αιματοχυσία παίρνει το ρούμι που έδωσε ο Norton απο την καμπίνα του καπετάνιου μπαίνει στο δωμάτιο του Dorn,συζητάνε για την νεα μορφή της Mπήλιω για το ξόρκι του Norton,η Nakata βγάζει τα εσώψυχα της στο Dorn για να του δείξει την αγάπη της.
View
Session 12
Εξορκισμος

Session 12 Εξορκισμος 18/06/0217 Ηχητικό

PlayerDornGaelHermosNakataZord 
Items & Money Excel
Story: 
Στης 07/05/1490DR γύρος στης 22:00 O καπετάνιου Gael Φωνάζει τον μάγειρα Μπαλαούρο τον Χλαπάτσα Zord, τους λέει οτι θα κανονίσει το γλέντι και την τελετή του αρραβονα.Ο Zord  αποχορει.Ο Μπαλαούρο με τον Χλαπάτσα λένε οτι θέλουν να γίνουν παρανυφακια της Nakata. O καπετάνιου Gael τους δίνει οδηγίες για το γλέντι και την τελετή του αρραβώνα συγκινούνται ο Χλαπάτσα κα ο Μπαλαούρο. Ο Gael κάνει επιθεωρήσει το πλοίο και κάνει το Νταλας όργανο.Μετα ο Gael πάει στην που Μεθυσμένη  Αλεπού που έχει 2 ντουκια στην πόρτα που τον αφήνουν να πέραση. Βλέπει μεστά τον Hammer να κάθετε σε πριβε τραπέζι, την Miralla να παίζει χαρτιά, τον Norton να μπαίνει μέσα και ενα Νάνο που μιλάει με τον Αλεπουδιάρης και τους πλησιάζει.Ο Αλεπουδιαρις τον συστήνει τον νάνο που λέγετε Hermos.Εκινη την ορα μπαίνει Nakata στην Μεθυσμένη  Αλεπού ανεβαίνει στην μπάρα φωνάζει: Λίγο την προσοχή σας παρακαλώ. Σταματάει η μουσική και γυρίζουν όλοι την κοιτάνε.Συνεχιζει λέγοντας: Σήμερα για τους Έκπτωτους είναι μια περίεργη  μέρα,πέθανε ενα μέλος μας, παραλίγο να πεθάνει και ενα δεύτερο, θα το έχετε ακούσει.Και αυτός είναι ο λόγο που αποφάσισα να αρραβωνιαστώ τον άλλον που κόντεψε να πεθάνει τον Dorn, θα κάνουμε μια τελετή σε λίγες μέρες στο Heaven με την ευλογία του θεού Tempus. Αλλα αυτό που θέλω να σας πω να σας χαροποιήσει εδω ο Gael σκότωσε τον μυθικό δράκο τη Λάουρα της έκοψε το κεφαλή,πιστεύω οτι είναι ένας λόγο για να γιορτάσει το Heaven και να τον πάρετε και να τον γυρίσετε στο λιμάνι όπως κάνετε κάθε φορά. Σηκώνονται όλοι όσοι είναι καθισμένη με το ενα χέρι σηκώνουν το ποτήρι του και μεθώ άλλο δείχνουν τον ουρανό. Κρατενε σιγή για λίγα δευτερόλεπτα και φωνασκούν όλοι ταυτόχρονα Heaven Salun the Death αααααααα κοπανώντας τα ποδιά τους στην γη.Ο Αλεπουδιάρης λέει στον Gael οτι Hermos  είναι απο βασιλίκι οικογένειά και είναι πόλι δυνατός να τον πάρεις στο πλοίο συζητάει με τον Hermos. Ο Gael συζητάει με τον Hermos για τη ικανότητες τους για να δούνε αν μπει στο πλήρωμα του προτείνουν να πάνε μαζί στην Αποστόλη Φρούτα για τον Δικαστή.Και να κάλος θα ανεβεί σε αξίωμα. Ερχτε η Miralla χαιρετάει τον Gael λέγοντας του που χάθηκες εσυ.Βλεπει τον Hermos γονατίζει μπροστά του λέει αφέντη Hermos εσυ εδω.Ο Hermos της λέει να σηκωθεί.Ο Hermos απομακρύνετε με την Miralla συζητάνε ώσπου του πλησιάζει ο Hammer πλησιάζει γονατίζει πάνε στο τραπέζι του Hammer  συζητάνε σοβαρά.Ο Gael με την Nakata συζητάν  αν θα πάρουν τον Hermos  συμφωνούν να τον παρουν μαζί στην Αποστόλη για Φρούτα για τον Δικαστή για να δούνε ικανότητες τους.Φευγοντας ο Hammer του λέει η Nakata να βάλουν κόκκινα πανιά στην Αιματοχυσία και τον χαιρέτα.Του λένε στον Hermos να έρθει 08/05/1490DR γύρος στης 07:00 Oτο πρωί για να πάνε  Φρούτα για τον Δικαστή και θα δούνε αν τον πάρουν στο πλήρωμα συμφονουν να του δοσουν 5D μαζί με φαγητό και αν φέρει μαζί του ενα σακί για μούρα. Εντωμεταξύ στην Αιματοχυσία ο Dorn συζητάει με τον Cyan για την νεα του κατάσταση.Ο Cyan φωνάζει στον Zord Ο Dorn οργανώνει πως θα πάνε στην Μπήλιω.Ο Zord λέει στους ναύτες να ψαρέψουν ενα μεγάλο ψάρι πιάνουν ενα ροφό 35 κιλά ενα σκυλόψαρο 20 κιλά.Ο Zord παίρνει το σκυλόψαρο και πάει στον Dorn.Μπαινουν στο δωμάτιο της Μπήλιω ο Cyan πιάνει άλλα το σκάει που δαγκάνει Zord  καταφέρνουν να την Dorn με τον Cyan ο Zord της δίνει το ψάρι που  το φτύνει.Ο Zord της κάνει εκδιώξει απέθαντων η Μπήλιω πάει στην γωνία ο Cyan της δείλι λίγο αίμα δράκο και Dorn εμφανίζει την εικόνα του καπετάνιου.Ο Zord βάζει τους ναύτες για ύπνο.Ο Dorn ρωτάει την Μπήλιω ποιο είναι το τελευταίο πράγμα που θυμάται που του απαντάει οτι είναι ο δράκος.Η Μπήλιω ρωτάει:Πείτε μου Πέθανα είναι ο άλλος κόσμος τι γίνετε; Απαντάει ο  Dorn:Πέθανε στην μάχη και σου δόθηκε μια ακόμα ευκαιρία στην ζωη πιστεύω οι θες να την κρατήσεις.Λεει η ΜπήλιωΔεν νιώθω ζωντανέι.Απαντάει ο  Dorn:Πέρασε την ίδια φάση σήμερα κιόλας.Ρωταει η Μπήλιω:Είσαι και εσυ νεκρός σαν και έμενα;πιάνει την καρδία του Dorn και μετά την δική της για να δει αν κτυπάει και κλαίει λέγοντας οι:Δεν θέλω να είμαι ζωντανήνεκρη θέλω να πεθανω.Απαντάει ο  DornΥπάρχει και άλλος τρόπος να ξαναζήσεις όπως ήσουνα πριν,ή με κάποιο διαφορετικό μέσο άλλα και πάλι μπορείς να είσαι ζωντανή άλλα αυτό δική σου επιλογή, αν όντος το θες κάτι τετιο.Απο την άλλη εχω να σου προσφέρω κάτι άλλο, απο οσο κατάλαβα γενικά μας γνωρίζεις, έχουμε μια επαφή,δεν είμαστε δύο άγνωστη έτσι, οτι είναι θα το περάσουμε μαζί και στο άμεσο μελών πληροφορηθήκαμε μια μάγια που μπορεί να σε ξαναζωντανέψει και αυτί η κατάρα να φύγει απο πανό σου και μπορούμε να το κάνουμε άλλα μην χάσει ελπίδα,υπάρχει λύση.Λέει η Μπήλιω:Εγω άπλα δεν θέλω να πειράξω κανένα δεν θέλω να σκοτώσω κάποιον.Απαντάει ο Dorn: Θα σε βοηθήσου με.Δεν χρειάζεται μπορείς να υπάρχεις με μια καρδία που κτυπάει να είσαι ζωντανή και οχι στην ισορροπία ανάμεσα ζωντανουνεκρου υπάρχει εναλλακτική. Κτιπαει η πόρτα.Λέει Cyan ο οτι ενα σαμάνος έχει έρθει.Ο Dorn λέει στον Cyan να μείνει με την Μπήλιω να δει ποιος είναι.Ο Χλαπάτσα λέει οτι τον Ζητάει ενα  παππούλης.Ο Dorn προσκαλεί στο πλοίο τον Balbbo.
.
View
Session 11
Βραδυνή Αναφορά

Session 11 Βραδυνή Αναφορά 14/06/0217 Ηχητικό

PlayerBruceDornGaelNakataZord 
Items & Money Excel3 Healer kit, Ball Bearings, 20 Vial, Ink Bottle1Lt, Grappling hook, Map Λαoύρας (Nakata), Ale Fine Bottle (Αιματοχυσία)
Story: 
Στης 07/05/1490DR γύρος στης 21:00 στην καμπίνα του καπετάνιου η Nakata, σκοτώνει Bruce χωρείς να φανεί οτι τον σκότωσε.Συζητάνε γενικότερα αποφασίζουν ο Zord να προαγάγετε σε καρβουνιάρης στην θέσει του Bruce. Έρχεται ο Hammer του αναφέρουν αλλαγές στο πλοίο που θα κοστίσουν 2200D. το καλούν στο σαν επίτιμο καλεσμένο στον αρραβώνα.Μέτα απο τα λίγο μπαίνει Norton μας δίνει ενα μπουκάλι ρούμι κανονίζουμε ραντεβού στην Μεθυσμένη Αλεπού. Βγαίνουν για την αναφορά επειδή είναι εξαντλημένος ο καπετάνιος Gael πίρε την αναφορά ο η Nakata, ανακοινώνουν ο Zord  παίρνει θέσει του Bruce,σε λίγε μέρες ο Gael θα αρραβωνιάσει ο Dorn με την η Nakata υπο της ευλογίες Zord.Ο Zord με δυο ναύτες πάει κάνει κηδεία στον Bruce.Η Nakata πάει στον Τάκης κανονίζουν τα οικονομικά και συμφωνούν να πάρουν υπάλληλο, μετά παει στον Bill του δίνει 1000D για το θησαυρό του τυ λέει οτι ο Gael σκότωσε την Λάουρα οτι είναι επίτιμο καλεσμένο στον αρραβώνα και να στείλει γραμμα να καλέσει του κατοίκους τον Green Trinity, να ψάξει πληροφορίες για το Underwater και το πρωί θα πάνε στο ναο.Κανουνε μια ωρα μάθημα χαρτογραφίας.
View
Session 10
Laura Drakon

Session 10 Laura Drakon. 31/05/0217 Ηχητικό

PlayerBruceDornGaelNakataZord 
Items & Money Excel3 Potion of Ηealing,4 Hard Crossbow, 4 Shortsword (Nakata), 2 Potion of Ηealing,12 Νυχια Δρακου, 10 Δοντια Δρακου, 400 Λέπια Δρακου, 2 Ματια Δρακου, 2 Κερατα Δρακου, 10 Dart (Dorn), 2 Potion of Ηealing, (Gael), 2 Potion of Ηealing, Magic Cristal (Zord), Flipper Set, Explorer Pack, Glove Dragon (Αιματοχυσία)
Story: 
Στης 07/05/1490DR γύρος στης 11:00 ακολουθούν το Drow που τους οδηγεί στο χόριο της που του πάει στην βασίλισσα Gokith NIghtstrike την προσκυνάνε όλοι.Η βασίλισσα Gokith NIghtstrike  ρωτάει είναι ποιο είναι η Nakata παρουσιάζεις το πλήρωμα και δίνει το χάρτη θησαυρού. Απολογείται για τον αφανισμών των Merrow.Η Gokith λέει:Λιπών ακουστέ Έκπτωτοι πειρατές, κάνατε ενα πόλι κάλο και ενα πόλι κακό, για αυτό που κάνατε έχει δυο επιλογές ωστόσο αυτό που κάνετε μπορεί να σας δώσουμε μια ευκαιρία για συνεργασία,αυτή η σπήλια είναι μια μικρή πόλη που λίγη πρέπει την ξέρουν,αν γυρίσετε στην επιφάνειά μην πείτε για για αυτό μέρος,σφάξατε δεν ξέρω πως τα καταφέρατε άλλα μην νομίζετε οτι θα τα καταφέρετε και με εμάς τον βασιλιά τον Merrow οποίος ήταν πολύ δυνατός και τρομακτικός,άλλα εμείς είμαστε καλύτερη και περισσότερη,σκοτώσατε ενα γείτονα και μια ευκαιρία στο λαο μου να επεκταθεί.Ο Dorn λέει πως θέλει να συμμαχεί σουν  απαντάει η Gokith: Ακουστέ ανόητοι πειρατές εδω ο κόσμο πάσχει απο ενα ιο, τον οποίο για εκατοντάδες χρονιά πολεμάμε άλλα δεν μπορούμε να εξαλείψουμε,αυτό ο ιος λέγετε Laura είναι θεα που τριγυρνά εδω και κλέβει ανθρώπους και απο τα Merrow και απο εμάς, οι τελευταίες άμυνες ήμαστε εμείς και τα Merrow, τώρα που σκοτώσατε τα Merrow κινδυνεύουμε ακόμα περισσότερο,ακόμα περισσότερο να βγείτε απο εδω ζωντανή απο εμάς,η  Laura είναι εχθρός εδω,αν μπορέσατε να σκοτώσατε τον βασιλιά τον Merrow και αφού να διαπραγματευτείτε μαζί μου τότε ίσος να βγείτε ζωντανέ  και σώζοντας αυτόν τον κόσμο απο φεύγοντας απο εδω ξεχνώντας τη έγινε εδω, έτσι θα επωφεληθούν και οι δυο μεριές τι λέτε για αυτό,Η Laura πρέπει να φύγει ο θησαυρός πρέπει να φύγει.Ρωτάνε περισσότερες πληροφορίες για την Laura απαντήσει οτι είναι θεα υπνωτίζει κόσμο και μεταμορφώνετε.εχει general πολύ στρατό ή σκοτώνετε την Laura ή σκλάβοι. Σύμφωνον να σκοτώσουν την Laura για των θησαυρό.Τους προσφέρουν φάει και μέρος για να ξεκουραστούν για οκτώ ώρες. Ξεκινάνε για μαζί με τέσσερα Drow και περνούν πέντε Potion of Ηealing. πετσέτες για το πρόσωπο. Πρόσχωναν μπροστά βρίσκουν μια πόλι δύσκολή παγίδα την ξεκλειδώνουν κτυπάει ενα Drow και την σπάνε. Προχωράνε βλέπουν ολα τα Gnomes είναι υπνωτισμένα να κοιτάνε στο δάσος.Καταφέρνουν πάνε στο δάσος χωρείς να τους πάρει χαμπάρι κάνεις.Μεσα δεν έχει τυπωτά αλο πάρα μονό κόλακα η Nakata συζητάει με την ομάδα αν σκοτώσει τον αλχημιστή που κρατάει υπνωτισμένα τα Gnomes άλλα βλέπει οτι υπάρχουν πολύ, κάνει ενα ελέγχω για ολα ανθρωποειδείς της περιοχής νιώθει Πόλα μικρά δυο μεγάλα και ενα δυνατό μονό του. Πάνε προς τα εκεί και βλέπουν μια πανύψηλη γυναίκα που είναι η Laura πανό σε ενα θρόνο, ο Gael της λέει οτι είναι όμορφή και θέλει να την πηδήξει.Η Laura μεταμορφώνετε σε ενα κολοσσιαίο κόκκινο δράκο απαντάει με βρίσει ακόμα όμορφη, τώρα θα σας σκοτώσω όλοι, το δάσος κλείνει.Και αρχίζει μάχη εναντίον του δράκου, ο Bruce Άντι να βαρέσει το δράκο βαράει 2  Drow που σκοτώνει το ενα η Nakata τον βρίζει.Μεσα στην μάχη ο Dorn και τα Drow πεθαίνουν ο Bruce πέφτει λιπόθυμος,ο Gael σκοτώνει τον δράκο.Ο Cyan κάνει βρικόλακα το Dorn, η Nakata με τον Gael μαζεύουν τα πράγματα του Bruce τα οπλα των τεσσάρων Drow και απο τον δράκο  400 λεπια 2 μεγάλα κέρατα 2 μάτια 12 δόντια και 10 νύχια.Ο Cyan κουβαλάει του ανέστιους BruceDorn μπαίνουν στο κελάρια που τους οδηγεί σε μια σπήλαια με λάβα. Προχωράνε βρίσουν τον θησαυρό,ο Cyan του δίνει την μαγική τσάντα του Dorn που βάζου μέσα ολα τα πράγματα που μάζεψαν μαζι 10880D άλλα ακούνε κάποιοι να πλησιάζουν. Προχωράνε και βλέπουν ενα βωμό με ενα μαγικό κρύσταλλο σαν αυτόν που είχε η Princess.Η Nakata λέει στονZord να πάρει τον κρύσταλλο για να τηλεμεταφεθρουν.Ο Zord παίρνει τον κρύσταλλο οι υπόλοιποι πιάνουν το Zord. Πετάγονται μεστά απο την θάλασσα πανό στον Heaven μαζί με ολο τον θησαυρό και Μαζέρου άλλα 720D πέφτουν κάτω αναίσθητη ο Gael, η Nakata,ο Zord τους σηκώνει.
Στης 07/05/1490DR γύρος στης 21:00 πάνε στο πλοίο.Η Nakata πάει να δει την Μπήλιω ακούει οτι έχει χάσει τον έλεγχο το λέει  Cyan που πάει να την συγκρατήσει. Στη καμπίνα του καπετάνιου η Nakata  αγκαλιάζει τον Dorn που έχει ξυπνήσει άλλα είναι σε καταστάσεις μεταμορφώσει σε βρικόλακα.Ο Gael ξυπνήσει τον Bruce που είναι δεμένος τον ρωτάει γιατί τους πρόδωσε κια πια πιστεύει οτι  να είναι η τιμωρία του ο Bruce απαντάει οτι δεν ξέρει η  Nakata του λέει οτι είναι κακός πως πρέπει να πεθάνει γιατί του πρόδωσε συμφωνεί ο Zord.Αποφασειζου να τον σκοτώσει η Nakata και να τον ρίξει στου καρχαρίες.Η Nakata κάνει προτάσσει γάμου στον Dorn ο που της απαντάει οτι θα παντρευτούν αφού κάνουν το καινούριο πλοίο.Τοτε κανονίζουν σε λίγες να τους αρραβωνίσει ο Gael  με τες ευλογίες του Zord.
View
Session 9
Εxtinction Merrow

Session 9 Εxtinction Merrow. 24/05/0217 Ηχητικό

PlayerBruceDornGaelNakataZord 
Items & Money ExcelPotion of Invisibility (Nakata)Αmulet Merrow, 5 Merrow items, 6 Harpoon (Dorn), Shield Merrow King (Gael),
Story: 
Το πρωί της 07/05/1490DR στης 9:00 είναι όλοι στην Αιματοχυσία. Πάνε στην Μπήλιω ο Cyan την κάνει βρικόλακα, την αλυσοδένουν με σιδερένιες μπάλες σε ενα σκοτεινό δωμάτιο της δίνουν ομο κρέας η Nakata δίνει στον μάγειρα Μπαλούρδο που θα βάλει σκόρδο με αλάτι γύρο στην Μπήλιω  και να ταΐσει πολύ σκορδαλιά τους φυλακές της, ολο το πλήρωμα  μαζί εργάτες του Hammer Ο Dorn πριν δώσει 2D στον Μπαλούρδο για να αγοράσει σκόρδα  και αλάτι το ρωτάει τη έκανε στο χθεσινό φαγητό, ο καπετάνιου Gael υπερασπίζετε τον Μπαλούρδο.Ο Gael με τον Dorn  τσακώνονται η Nakata τους χωρίζει.Η Nakata δίνει παραγγελία στο Hammer να φτιάξει ενα ωραίο μπάνιο.Σφραγίζουν το δωμάτιο για να μην μπει κάνεις.Μπενου σε δύο βάρκες Bruce, Dorn, GaelNakataZord πάνε για τον θησαυρό μια ωρα φτάνουν στον ύφαλο μπαίνουν στην είσοδο σπήλια.Η Nakata αποφασίζει να μην μιλήσουν με τα Merrow και να τα σκοτώσουν. Οργονονουν την επίθεσή σκοτώνουν εξι του περνούν τα καμάκια Harpoon τους ενα Αmulet Merrow ενα Potion of Invisibility κομμάτια απο τα σώματα τον Merrow. Ξεσκουριάζονται για μια ωρα.Αρχιζει μια μεγάλη μάχη που κόντεψαν να πεθάνουν όλοι έκτος της Nakata που σκότωσε τον Merrow King.Αφου σηκώθηκαν όλοι ο Gael  παίρνει την ασπίδα του Merrow King.Η Nakata  εξερευνά το μέρος βλέπει μια έξοδο σκύβει να ακούσει της επιτίθεται μία Drow. Η Nakata παραδίδει το όπλο της στην Drow που της μιλάει στα Elveν.Ο καπετάνιος Gael παραδίδει το όπλο λέει στους υπολοίπους να παραδώσουν τα όπλα τους.Ο Bruce  παίρνει ενα Harpoon απο ενα Merrow για να το παραδώσει στην Drow που ρωτάει την Nakata αν είναι ηλίθιος απαντάει επικίνδυνα ηλίθιος. Η Nakata βρίζεις τον BruceZord  παραδίδει το όπλον του την Drow απαντάει οτι τα Orc είναι φιλοι.Η Drow αναγνωρίζει ο Dorn είναι σαμάνος τον κοιτάει με θαυμασμό που της θυμίζει τον παλιό βασιλιά, κάνοντας την Nakata να ζηλέψει που της λέει μακριά τα χέρια σου απο τον αρραβωνιαστικό μου. Ακολουθούν την Drow
View

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.